Aventuri şi întâmplări hazlii cu Muck cel Mic

Aventuri şi întâmplări hazlii cu Muck cel Mic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Muck cel mic" este spectacolul scos la rampă, pentru a-i bucura pe cei mai mici dintre spectatori, duminica aceasta, 21 octombrie, începând cu ora 10,30, în Sala mare a Teatrului Dramatic.

Vor depăna pe scenă povestea actorii Teatrului de Animaţie "Gulliver": Adina Ariton, Marian Sterian, Eduard Șișu, Gina Geru, Elena Marin, Ion Tudorache. Scenariul, regia şi scenografia aparţin unei echipe de excepţie, Cristian Pepino şi regretata Cristina Pepino. Spectacolul căpătă valoare şi prin faptul că a beneficiat de muzică originală, creată special de compozitorul Dan Bălan.

Încercările prin care trece eroul stârnesc simpatia celor mici, ritmul vioi al povestirii şi ineditul întâmplărilor făcând din "Muc cel Mic" un spectacol educativ, dar, în acelaşi timp, antrenant şi plin de culoare, modern şi actual. Nuanţele replicilor, umorul şi accentele ironice, cu substraturi din care şi cei mari pot învăţa, determină spectatorii să se implice emoţional în aventurile lui Muck, bucurându-se să descopere cât este de descurcăreţ. Pentru vizionarea spectacolului, cei care doresc să îşi achiziţioneze biletele din timp o pot face online, accesând linkurile http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea Program - Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Citit 1151 ori Ultima modificare Joi, 18 Octombrie 2018 01:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.