Openul Galaţiului la cultură generală, ediţia a III-a

Openul Galaţiului la cultură generală, ediţia a III-a
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Cea de-a treia ediţie a Openului Galaţiului la cultură generală, cel mai important concurs de acest gen din regiune, se va desfăşura sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 12,00, la Daily Pub, local situat lângă Parcul "Eminescu".
Concursul, pentru echipe de câte doi membri, cuprinde 160 de întrebări, din cele opt domenii standard pentru competiţiile mondiale de acest gen: Cultură, Ştiinţe, Media, Sport, Istorie, Lifestyle, Divertisment şi Geografie.
Anul acesta şi-au anunţat participarea concurenţi din Bucureşti (inclusiv campioni naţionali şi câştigători ai emisiunilor televizate de gen), Brăila, Constanţa şi Galaţi, dar sunt aşteptate şi alte echipe din oraşele apropiate.
Pentru a vă da seama de dificultatea concursului, trebuie spus că echipele câştigătoare la primele două ediţii (ambele din Bucureşti) au realizat în jur de 130 de puncte din 200 posibile. Cele mai bune trei formaţii gălăţene au obţinut, anul trecut, 80-90 de puncte.
Înscrierile se fac până joi, 25 octombrie, la ora 24,00, pe pagina de Facebook a concursului.
Organizatorul întrecerii este grupul Game of Trivia, iar autorul întrebărilor este Mihai Frunză.
Pentru cei interesaţi de astfel de concursuri, trebuie spus că la Galaţi se organizează săptămânal întreceri de cultură generală, în fiecare joi, de la ora 19,00, tot în Daily Pub.

Citit 2340 ori Ultima modificare Vineri, 26 Octombrie 2018 00:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.