Ritm, energie şi stiluri muzicale diferite într-un singur spectacol, la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă ”N. Leonard”

Ritm, energie şi stiluri muzicale diferite într-un singur spectacol, la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă ”N. Leonard”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard" din Galaţi a pregătit duminică, pe 20 ianuarie, de la ora 18,00, o seară dinamică şi plină de ritmuri variate - de la burlesc la folclor, de la hip-hop la R&B şi de la musical, la funk-jazz - „Curs de fantomodele”.

Regizat de actorul Paul Buţa, spectacolul muzical este montat pe „poantele” gălăţeanului Petronel Vizitiu, colaborator al fostului supliment umoristic al „Vieţii libere” - „Buzunar”. Coregrafia este realizată de Edi Stancu, absolvent al Broadway Dance School, cunoscut pentru apariţiile din emisiunile tv de la „Dansez pentru tine”, „Românii au talent” sau „Vocea României”. Prin urmare, dansului îi revine o parte importantă în spectacol, coregraful reuşind să-i confere energie şi ritm, mai ales că pe scenă vor urca 20 de balerini şi balerine.

Scenografa îi aparţine unui artist constănţean, premiat în festivalul de comedie de la Galaţi, Lăcrămioara Dumitraşcu, cunoscută şi pentru alte decoruri grozave, la Teatrul Dramatic şi la alte teatre din ţară. Pentru Liricul gălăţean a mai realizat şi scenografia la "Sunetul muzicii".

O nouă echipă pentru un mai vechi succes

Actuala echipă a revistei va aduce o nouă viziune interpretativă asupra spectacolului prin evoluţiile actorilor: Florentina Andronic, Adina Lazăr, Viorica Mărăndici, Mitică Belciugan, Paul Buţa, Costel Donose şi a soliştilor: Cristina Izabela Ionaşcu, Mariana Pisică, Irina Luiza Popa, Cristina Vasopol, Anton Mihail şi Ionuţ Negrişanu împreună cu baletul teatrului şi orchestra revistei sub conducerea dirijorului Nicolae Mantu.

Preţul unui bilet este de 21,60 lei, întreg. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50 la sută, preţul pentru această categorie de spectatori fiind de 10,80 lei.

Citit 990 ori Ultima modificare Joi, 17 Ianuarie 2019 23:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.