Diana Corcan vine la Galaţi cu apgar 10

Diana Corcan vine la Galaţi cu apgar 10

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Unul dintre poeţii brăileni foarte cunoscuţi şi la Galaţi, pe care îl frecventează cu plăcere - dar unde nu este cunoscută Diana Corcan? - îşi va lansa la noi, vineri, 1 februarie, la ora 17,30, la Librăria "Alexandria" - Casa Serfioti, de pe Domnească, cel mai recent volum al său: "apgar 10" (părinţii înţeleg exact titlul), scoasă la Editura Curtea Veche - una dintre cele mai mari din ţară, unde publică mulţi scriitori de marcă, străini şi români.
Moderator va fi medicul Cornel Gingăraşu, cunoscut pentru fotografia de artă pentru care trăieşte şi pentru umorul său. Invitaţi sunt: poetul Corneliu Antoniu, preşedintele Filialei Sud-Est a Uniunii Scriitorilor din România, criticul şi scriitorul Adrian George  Secară şi subsemnatul. O carte care trebuie citită!
Autoarea a mai publicat volumele de poezie "Stăpânul lupanarului", "Corabia pisicilor galbene", "Tubaj cu şarpe","Poemul singur", "un fel de câine al universului mic", "Mai am un singur doors" şi, în antologii, precum "Iz novije rumunske pozije" - Antologie de poezie nouă românească, la Novi Sad.

Citit 547 ori Ultima modificare Marți, 29 Ianuarie 2019 18:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro