Diana Corcan vine la Galaţi cu apgar 10

Diana Corcan vine la Galaţi cu apgar 10
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Unul dintre poeţii brăileni foarte cunoscuţi şi la Galaţi, pe care îl frecventează cu plăcere - dar unde nu este cunoscută Diana Corcan? - îşi va lansa la noi, vineri, 1 februarie, la ora 17,30, la Librăria "Alexandria" - Casa Serfioti, de pe Domnească, cel mai recent volum al său: "apgar 10" (părinţii înţeleg exact titlul), scoasă la Editura Curtea Veche - una dintre cele mai mari din ţară, unde publică mulţi scriitori de marcă, străini şi români.

Moderator va fi medicul Cornel Gingăraşu, cunoscut pentru fotografia de artă pentru care trăieşte şi pentru umorul său. Invitaţi sunt: poetul Corneliu Antoniu, preşedintele Filialei Sud-Est a Uniunii Scriitorilor din România, criticul şi scriitorul Adrian George  Secară şi subsemnatul. O carte care trebuie citită!

Autoarea a mai publicat volumele de poezie "Stăpânul lupanarului", "Corabia pisicilor galbene", "Tubaj cu şarpe","Poemul singur", "un fel de câine al universului mic", "Mai am un singur doors" şi, în antologii, precum "Iz novije rumunske pozije" - Antologie de poezie nouă românească, la Novi Sad.

Citit 1110 ori Ultima modificare Marți, 29 Ianuarie 2019 18:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.