Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
2 comentarii

Scriitorul şi jurnalistul gălăţean Victor Cilincă este invitat de vecinii brăileni la o sesiune de lectură publică din cartea sa aflată în pregătiri pentru publicare "Missy - arta de a trăi", despre Regina Maria. Evenimentul, intitulat sugestiv "O carte la ceai", se va desfăşura joi, 28 februarie, de la ora 17,00, la Muzeul Brăilei "Carol I", Secţia Etnografie, din Strada Polonă, nr.14. Moderator va fi muzeograful dr. Brânduşa  Ilie, iar prezentarea autorului va fi făcută de Violeta Craiu.

Citit 908 ori Ultima modificare Luni, 25 Februarie 2019 18:02

2 comentarii

 • postat de GOGU FIROSCOSUL Marți, 26 Februarie 2019 10:30 79.116.109.*** Link la comentariu
  1
  1

  SCUZE CA REVIN,CU SIGURANTA AS MERGE LA SEARA DE LECTURA DACA AS STI CA DOMNUL CILINCA NE VA INCANTA POVESTIND U-NE SI DESPRE PICANTERIILE SENTIMENTALE ALE REGINEI POMENITE,DESPRE NUMEROSII AMANTI AI ACESTEIA ,CA ,DEH,CAND O REGINA SE PLICTISESTE CE ARE MAI BUN DE FACUT DECAT SA SE MAI ZBENGUIE PRIN ASTERNUTURILE REGALE CU CATE-UN PROASPAT SI FERCHES LOCOTENENT DE CAVALERIE???ASTFEL DE ISTORISIRI AR FACE ORICE SALA IN CARE AR CITI DOMNUL CILINCA ,NEINCAPATOARE!!!SANATATE LA TOTI ,SI DESPRE REGINE SI REGI,ORIUNDE AR FI ACESTIA ,NUMAI DE BINE !!!

  Raportează
 • postat de REPUBLICANUL Marți, 26 Februarie 2019 10:22 79.116.109.*** Link la comentariu
  1
  1

  SIMPATICUL SCRIITOR SI JURNALIST ESTE LIBER SA CITEASCA DESPRE CINE CREDE DE CUVIINTA,SUNTEM LIBERI;POATE LA O ALTA LECTURA VOM AFLA MAI MULTE SI DESPRE ATAT DE CARISMATICELE DOAMNE ELENA LUPESCU SI ZIZI LAMBRINO,CA TOT DIN ANTURAJUL REGAL AU FACUT PARTE ,NU???!!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.