O poezie care... merge la drum: ”Alidada”

O poezie care... merge la drum: ”Alidada”

În imagine - Violeta Craiu, alături de muzeografa Brînduşa Ilie şi Victor Cilincă, la Brăila Gabriel Stoica, Muzeul Brăilei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Marți, 11 iunie 2019, vom putea participa la o neaşteptată lectură publică: un volum de poeme pe un subiect epic neobişnuit - viaţa dură a drumarilor, scris de poeta brăileancă Violeta Craiu, la Librăria "Donaris", din str. Nicolae Bălcescu nr. 26, de la orele 12,00. Cartea "Alidada", Editura TipoMoldova Iaşi, 2019, inspirată din viaţa propriei familii, a fost lansată în luna mai la Brăila şi apoi prezentată la Festivalul Internaţional al Cărţii "Axis Libri".

Amfitrion va fi poeta Angela Baciu, iar cunoscutul cantautor Săndel Spînu va susţine un recital liric. Rudă cu Panait Cerna şi i-a avut ca mentori pe brăilenii Fănuş Neagu şi Ion Mustaţă, tipărit cândva şi în "Viaţa nouă".

Membră a Uniunii Scriitorilor, filiala Iaşi - a cărei reprezentanţă în teritoriu organizează şi întâlnirea şi a recompensat-o cu Diploma de Onoare - Cartea Anului pentru un roman, Violeta Craiu este autoare a 11 cărţi beletristice, a unei monografii, câştigătoare de premii naţionale, organizatoare de evenimente culturale.

Citit 403 ori Ultima modificare Luni, 10 Iunie 2019 17:14

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro