Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Teatrul de Păpuşi „Gulliver” Galaţi deschide stagiunea 2019-2020, în această duminică, la ora 10,30, cu spectacolul „Pinocchio”, ce se va juca în sala Teatrului Dramatic "Fani Tardini".

O piesă clasică, însă mereu la fel de atractivă şi fascinantă, ce reuneşte eforturile şi talentul regizorului Daniel Stanciu, al scenografei Daniela Drăgulescu, al ilustratorului muzical Dan Bălan şi pe cele ale actorilor Adina Ariton, Marian Sterian, Elena Marin, Eduard Șișu, Gina Geru, Ionuţ Negrișanu, Aurelian Iorga.

Reprezentând un spectacol de referință, ”Pinocchio” vine la întâlnirea cu cei mici cu aventuri captivante, experiențe fascinante, bucuria jocului dar și a descoperirii lucrurilor și a transformării, prin inițiere și învățare. De fiecare dată, spectacolul “Pinocchio” umple inimile tuturor de emoţie, bucurie şi de dorinţa de a reveni, cu drag, la teatru.

Preţurile biletelor au rămas aceleaşi, respectiv,12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Citit 469 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Septembrie 2019 15:52

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro