Cei mai mici spectatori aşteptaţi la teatru

Cei mai mici spectatori aşteptaţi la teatru
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Spectacolul proaspăt premiat la un festival internaţional de animaţie de la Bucureşti, "De mână cu tine", se va juca duminică, 13 octombrie, de la ora 10,30. 

Un spectacol aparte, ce se adresează copiilor cu vârste foarte mici, „De mână cu tine” este prima producție a Teatrului „Gulliver” ce face parte din programul Educaţia timpurie – pentru copii între 0-3 ani. La finalul reprezentației, copiii vor fi încurajați să pășească pe covorul de scenă, unde vor interacționa cu actorii și decorul, cu luminile și labirintul magic alcătuit din perdele fluide.

Regia artistică a acestui spectacol nonverbal şi întregul concept al instalaţiei care constituie decorul spectacolului poartă semnătura Danielei Andrei, iar realizarea acestuia a fost posibilă datorită arhitectului Adrian Adam. Scenariul, special gândit pentru copiii de 0-3 ani, îi aparţine lui Carmen Palcu Adam, una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale Teatrului „Ion Creangă” din București. Muzica originală, compusă de Radu Mihalache, conferă o nuanță suavă întregului spectacol ce prinde viață cu ajutorul actorilor Ramona Păuc/Valeria Taban și Andrei Dombrovschi/Ionuţ Tudorache, a căror mișcare scenică a fost atent lucrată sub îndrumarea tinerei coregrafe Andra Burcă.

Spectacolul se joacă la sala Studio a Teatrului Dramatic “Fani Tardini”, un spațiu mai restrâns și intim, în care copiii să poată vedea îndeaproape toate întâmplările care compun povestea. Pentru accesul în sală, este nevoie ca aceştia să se descalțe și să stea așezați pe mai multe pernuţe, cât mai aproape de scenă.

Citit 1062 ori Ultima modificare Vineri, 11 Octombrie 2019 01:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.