Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

"Antiteze şi armonie" este titlul expoziţiei care va fi vernisată luni, 21 octombrie, de la ora 18,00, la Librăria Alexandria, şi care va cuprinde lucrări semnate de artiştii plastici Sergiu Dumitrescu jr. şi Valentin Huiban.
Absolvent, în 2001, al Academiei de Arte din Bucureşti, secţia Sculptură, clasa profesorului Darie Dup, sculptorul Sergiu Dumitrescu jr. realizează lucrări îndrăzneţe, cu metaforă vizuală, în special din lemn şi din metal şi este menţionat în importantul dicţionar "Un secol de arte frumoase în Moldova", scris de criticul de artă Valentin Ciucă (membru al Asociaţiei Internaţionale a Criticilor de Artă - UNESCO).
Absolvent al Liceului de Artă “Dimitrie Cuclin” din Galaţi şi al Universităţii “George Enescu” din Iaşi, Facultatea de Arte Plastice, Decorative şi Design, secţia Pictură, Valentin Huiban a participat la mai multe expoziţii de grup. A fost prezent de mai multe ori la Saloanele UAP din Galaţi, dar a avut şi expoziţii personale.

Citit 1062 ori Ultima modificare Joi, 17 Octombrie 2019 18:00

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro