Maestrul Alifantis, între doctori plasticieni

Maestrul Alifantis, între doctori plasticieni
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Mâine, 23 octombrie, de la ora 16,00, în sala "Mihai Eminescu" a Bibliotecii Judeţene "V.A. Urechia", va păşi chiar Nicu Alifantis în persoană! Este vorba despre cea de-a cincea secvenţă a Turneului "Cartea de identitate", sponsorizat de Loteria Română, care constă într-o donaţie de carte realizată de Asociaţia Publicaţiilor Literare şi Editurilor din România (APLER), urmată de o conferinţă susţinută de iubitul bard de folk născut la Brăila.

Alături de maestrul Alifantis, vor fi prezenţi acad. Mircia Dumitrescu, doctor în Arte Vizuale, şi prof. univ. dr. Silviu Angelescu, de la Institutul de Istoria Artei "George Oprescu" al Academiei, distins cu Premiul "George Călinescu" al înaltei instituţii naţionale. Discuţia va fi moderată de scriitoarea şi jurnalista Loreta Popa, editoare.

""Carte de identitate" este un program cultural-artistic, educativ, social şi comunitar prin intermediul căruia comunităţile din 10 oraşe ale României au un acces democratic la resurse şi opere culturale, artistice şi identitare, de patrimoniu cultural naţional şi din categoria operelor fundamentale", spun organizatorii.

Citit 2461 ori Ultima modificare Luni, 21 Octombrie 2019 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.