O poveste antrenantă la Gulliver

O poveste antrenantă la Gulliver
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

“Croitorașul cel Viteaz” alături de actorii de la Teatrul "Gulliver", îi aşteaptă pe micii şi marii spectatori duminică, 10 noiembrie, de la ora 10,30. Piesa “Croitoraşul cel Viteaz” se dovedește a fi mai mult decât un simplu spectacol pentru copii, fiind o adevărată probă de imaginaţie, de inteligenţă şi virtuozitate. Spectatorii – deopotrivă copii și părinți – au parte de o poveste de-a dreptul captivantă, antrenantă, plină de voie bună și culoare. Adaptarea pentru scenă a regizorului Cristian Pepino, completată de talentul și jocul actorilor “Gulliver”, face din textul Fraţilor Grimm o sursă inepuizabilă de încântare și amuzament.

Distribuția îi aduce în fața publiclului pe Andrei Ciugulea /Eduard Şișu, Marian Sterian, Nicoleta Miru, Adina Ariton, Aurelian Iorga, Valeria Taban/ Gina Geru, Elena Marin, Nicole Lungu, Andrei Dombrovschi și Ion Tudorache.

Spectacolul “Croitoraşul cel Viteaz” s-a bucurat de apreciere și recunoaștere de-a lungul timpului și a obținut Marele Premiu, în anul 2000, în cadrul Festivalului Internaţional de Animaţie "Gulliver", ediţia a VIII-a.

Citit 1243 ori Ultima modificare Joi, 07 Noiembrie 2019 15:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.