Trei spectacole, la Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”

Trei spectacole, la Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Iubirea este tema spectacolelor care se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați. Vineri, 10 ianuarie, de la ora 19,00, la Sala Studio a Teatrului Dramatic „Fani Tardini” este programat „Almost, Maine”, spectacolul de licență al studenților din Anul III Actorie al Facultății de Arte. Conducător de an este conf. univ. dr. Radu Horghidan, care semnează și regia spectacolului. În distribuție, studenții: Marius Avramescu, Mihai Cerneanu, Alexandru Tăzlăoanu, Andrei Ardeleanu, Georgiana Răpcianu, Gabrila Bîzgan, Irina Manoli, Paula Cebotari, Mihaela Latu și Daniela Bădiceanu.

Sâmbătă, 11 ianuarie, la ora 19,00, trupa Teatrului Dramatic „Fani Tardini” joacă „Fat Pig”. Tom, un bărbat de corporație sensibil, dar indecis, se îndrăgostește de Helen, o bibliotecară deșteaptă și amuzantă, cu forme, dar relația lor generează consternare la biroul lui Tom. Întrebarea cheie este dacă Tom va avea curajul să rămână fidel convingerilor sale fragile. În distribuție: Oana Mogoş, Ciprian Braşoveanu, Flavia Călin şi Vlad Volf. Spectacolul este interzis minorilor cu vârsta sub 14 ani.

Duminică, 12 ianuarie, la ora 19,00, se joacă „Take, Ianke şi Cadâr”, o comedie clasică din perioada interbelică, ce are în centru povestea de dragoste dintre Ana și Ionel, care se țese pe fundalul amuzant și duios al prieteniei dintre un român, un evreu și un turc. În distribuție: Stelian Stancu, Gabriel Constantinescu, Lucian Pînzaru, Dan Căpăţână, Ciprian Braşoveanu, Cristina Uja-Neagu și Svetlana Friptu.

Citit 1778 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Ianuarie 2020 19:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.