Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Joi, 30 ianuarie, de la ora 19,00, publicul gălățean este așteptat la spectacolul "Șase lecții de dans în șase săptămâni", de Richard Alfieri, la Teatrul Dramatic "Fani Tardini". Montarea, producție a Teatrului de Artă București, este o comedie cu un dialog alert şi plin de haz, dar şi cu momente duioase, surprize şi răsturnări de situaţii, muzică şi dans.
În octombrie 2019, spectacolul a ridicat în aplauze publicul de la Teatrul Molière din Bruxelles, în cadrul Maratonului Românesc de Comedie organizat de Teatrul de Artă București.
Din distribuție fac parte actorii Victoria Cociaș și George Constantinescu. Traducerea, regia și costumele îi aparțin Laviniei Jemna Oltenau. Scenografia este semnată de Romulus Boicu, iar coregrafia îi aparține dansatorului și coregrafului Mihai Petre.

Citit 543 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Ianuarie 2020 19:52

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro