Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Iubirea, de toate felurile – romantică, frivolă, iubirea pentru muzică, iubirea de mamă – constituie tema centrală a spectacolelor pe care le poți vedea la sfârșitul acestei săptămâni la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați.

Vineri, 31 ianuarie, de la ora 19,00, la Sala Studio, este programat spectacolul „Almost, Maine”, de John Cariani, în regia lui Radu Horghidan, cu o scenografi semnată de Bogdan Spătaru. Această montare este spectacolul de licență al Anului III Actorie al Facultății de Arte de la Galați. În distribuție, studenții: Marius Avramescu, Mihai Cerneanu, Alexandru Tăzlăoanu, Andrei Ardeleanu, Georgiana Răpcianu, Gabrila Bîzgan, Irina Manoli, Paula Cebotari, Mihaela Latu și Daniela Bădiceanu. Acțiunea are loc în orășelul Almost din statul american Maine, unde nouă povești de dragoste își consumă, simultan, primele sau ultimele ore. 
Sâmbătă, 1 februarie, de la ora 19,00, în Sala Mare se joacă „Amadeus”, de Peter Shaffer, în regia lui Cătălin Vasiliu, cu o scenografie impecabilă semnată de Daniel Divrician. În distribuție: Cristian Gheorghe / Ionuț Alexandru Moldoveanu, Vlad Volf, Flavia Călin, Dan Căpățână, Liliana Lupan, Ciprian Brașoveanu, Vlad Ajder, Cristina Uja-Neagu, Elena Ghinea și Oana Mogoș. Wolfgang Amadeus Mozart este unul dintre cei mai prodigioși și talentați creatori în domeniul muzicii clasice, un geniu ce revoluționează Viena Imperială cu muzica sa nemaiauzită, dar și cu capriciile sale. Contemporan cu Mozart, Antonio Salieri este un alt mare compozitor care, deși se află în grațiile Curții și este un personaj foarte influent, nu are sclipirea lui Mozart, fiind obligat astfel să trăiască în umbra acestuia.
Duminică, 2 februarie, la ora 19,00, în Sala Mare poate fi văzut spectacolul „MaMe”, cea mai nouă producție a Dramaticului gălățean. O creație colectivă în regia lui Cristian Ban, cu o scenografie gândită de Iulia Gherghescu, „MaMe” este bazat pe amintirile actorilor din distribuție și pe relațiile acestora cu mamele din viața reală. Vor urca pe scenă Svetlana Friptu, Radu Horghidan, Ana Maria Ciucanu, Ionuț Moldoveanu, Elena Anghel, Ștefan Forir, Oana Mogoș și Răzvan Clopoțel.
Biletele pot fi achiziționate online de pe bilete.fanitardini.ro și de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, din Domnească 59.

Citit 1900 ori Ultima modificare Joi, 30 Ianuarie 2020 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.