O poveste nemuritoare, la Teatrul Gulliver

O poveste nemuritoare, la Teatrul Gulliver
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cei mai mici dintre spectatori sunt aşteptaţi duminică, 23 februarie, de la ora 10,30, la Teatrul Dtramatic, pentru a vedea "Frumoasa și bestia", după Jeanne-Marie Leprince de Beaumont, poveste foarte îndrăgită de copii, care nu putea să lipsească din repertoriul Teatrului Gulliver.

Cei care vor da viaţă personajelor sunt: Ramona Păuc, Ionuţ Negrișanu/ Andrei Dombrovschi, Gina Geru, Elena Marin, Adina Ariton, Eduard Şişu, Marian Sterian şi Aurelian Iorga.

Scenariul si regia sunt semnate de Cristian Pepino, iar scenografia, de Alexandru Remus Gabor şi Raluca Aioniţoaie.

Spectacolul este o lecţie de devotament şi sacrificiu pe care fiica cea mică îl face pentru tatăl său, Bernardo. Aceasta acceptă să se ducă la palatul Bestiei pentru a-şi salva tatăl, care furase un trandafir din grădina monstrului cu chip de om şi trup de fiară, drept cadou pentru fiica sa. Ajunsă la palat, Frumoasa va reuşi să îndrăgească această arătare, care, dincolo de înfăţişarea grotescă, ascunde un suflet cald şi sensibil. Bestia fusese de fapt un prinţ fermecat de o vrăjitoare, care dorea să se răzbune pentru că frumosul prinţ îi respinsese cererea în căsătorie. Vraja aceasta nu se va desface decât atunci când o fecioară va consimţi să îi devină soţie.

Citit 1422 ori Ultima modificare Joi, 20 Februarie 2020 19:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.