Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Marius Mihalache, muzicianul care a reușit să îi confere țambalului valențe, subtilități și rezonanțe incredibile, aduce concertul-fenomen "Săftiţa" la Galați, pe 13 martie, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, de la ora 19,00. Spectacolul este susținut împreună cu „Marius Mihalache Band”: Arabela Nicolau - voce; Marius Gagiu (Mandela) - flaut, caval; Nicu Băran - bass; Lucian Maxim - tobe.
Cariera și afirmarea lui Marius Mihalache confirmă încă o dată faptul că talentul nu cunoaște vârstă şi nici granițe. La 10 ani, el a câștigat primul său premiu, la Atena, în Grecia, iar la 17 ani a interpretat la țambal Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert și Mozart, la Scala din Milano. Urmează întâlnirea cu acela care îi va fi mentor, renumitul artist american Chick Corea, și i s-a oferit ocazia de a cânta în deschiderea unor concerte ale acestuia. Înregistrează apoi alături de Gloria Gaynor și Nina Simone. De asemenea, are o serie de colaborări cu Ovidiu Lipan Țăndărică, Steve Vai şi Kitaro, precum și alți artiști cunoscuți pe plan internațional.

Citit 1595 ori Ultima modificare Joi, 05 Martie 2020 15:22

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro