Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" își dorește să fie permanent în contact cu cititorii, motiv pentru care, în ciuda faptului că a fost suspendată activitatea cu publicul, ca măsură de prevenție a răspândirii COVID-19, îi provoacă pe gălăţeni să participe la o campanie online de promovare a lecturii, intitulată "Decât panicat, mai bine cultivat".

"Campania va porni chiar de la bibliotecari, pentru că ne dorim să-i avem aproape pe cititorii noștri, chiar și de la distanță. Vom da startul campaniei luni, 16 martie, când vom posta pe pagina noastră de Facebook un filmuleț în care un bibliotecar va citi un paragraf dintr-o carte la alegere și îi va provoca la lectură pe gălățeni", se explică în comunicatul instituţiei.

Cei care își doresc să participe se pot înregistra citind un fragment dintr-o carte care le place și pot posta pe pagina de Facebook a bibliotecii, lansând apoi provocarea pentru alţi prieteni.

Citit 857 ori Ultima modificare Luni, 16 Martie 2020 00:38

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro