Teatrele şi-au suspendat toate spectacolele în aer liber

Teatrele şi-au suspendat toate spectacolele în aer liber
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Având în vedere creşterea cazurilor de infecție cu coronavirus, toate cele trei teatre din Galați şi-au suspendat spectacolele în aer liber pentru două săptămâni. Biletele achiziţionate pentru aceste reprezentaţii rămân valabile în perioada imediat următoare reluării activităţii.

Teatrul Național de Operă şi Operetă "Nae Leonard" Galați suspendă spectacolele din perioada 4-12 iulie, urmând ca reprezentațiile să se reia pe 18 iulie. Biletele achiziționate la oricare dintre spectacolele programate în următoarele două săptămâni pot fi folosite pentru viitoarele reprezentații. Spectatorii care doresc contravaloarea biletelor pot suna la casa de bilete a teatrului, la numărul de telefon 0236.465.599.
La Teatrul Dramatic "Fani Tardini" se realizează o igienizare și o dezinfectare completă a tuturor spațiilor și culoarelor de acces din imobil, destinate publicului sau personalului. Prin urmare, şi această instituţie suspendă activitatea cu publicul, atât la scena în aer liber din curtea interioară, cât și la casa de bilete. Spectacolele care urmau să aibă loc în zilele următoare vor fi reprogramate. Biletele cumpărate la aceste spectacole rămân valabile. Noul program de reprezentații va fi anunțat după data de 14 iulie, atât la sediu, cât și pe site-ul teatrului și pe celelalte canale de informare. Cumpărătorii de bilete online vor primi notificări pe e-mail legate de modificările ce vor fi operate în programul de reprezentații.
Nici cei mai mici dintre spectatori nu sevor mai putea bucura de poveşti în aer liber, întrucât Teatrul de Păpuşi "Gulliver", care foloseşte aceleaşi spaţii de spectacole cu Teatrul Dramatic, este nevoit să-şi amâne reprezentaţiile până după 18 iulie.
În consecință, s-a stabilit reprogramarea spectacolelor din această perioadă și a celor viitoare, după cum urmează: "Ursul păcălit de vulpe" - 19 iulie, "Capra cu trei iezi" - 26 iulie, "Sânziana și Pepelea" - 2 august. Conducerea instituţiei anunţă că biletele achiziționate  rămân valabile.

Citit 3303 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Iulie 2020 20:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.