Festivalul Naţional de Comedie se ţine şi pe pandemie

Festivalul Naţional de Comedie se ţine şi pe pandemie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Obişnuiţi cu ecranul TV și cele ale computerelor, tabletelor şi telefoanelor, ne obişnuim, iată, şi cu teatrul… online.

Teatrul Dramatic “Fani Tardini”, care desfăşoară deja o stagiune de vară în grădina sa, anunţă că va organiza şi tradiţionalul său festival anual, aflat la cea de-a XXXII-a ediţie: “Organizat în mod tradiţional în luna octombrie, Festivalul Naţional de Comedie de la Galaţi se desfăşoară anul acesta în septembrie, lună de sărbătoare pentru Teatrul Dramatic, care împlineşte 65 de ani de la înfiinţare”.

Luni dimineaţă, în curtea interioară a teatrului, se va desfăşura o conferinţă de presă, din care vom afla mai multe. Se vor întâlni cu ziariştii directorul general al teatrului, actorul Florin Toma, directorul artistic al instituţiei, regizorul Radu Nichifor, şi plasticianul Daniel Divrician, scenograf al teatrului.

În cadrul conferinţei de presă va fi dezvelit şi bustul, în mărime naturală, al întemeietoarei teatrului gălăţean, actriţa Fani Tardini, remarcabilă în epoca lui Eminescu, care i-a fost sufleur în turnee, şi Alecsandri, pentru care a şi jucat. Sculptura poartă semnătura plasticianului Daniel Divrician.

Citit 1760 ori Ultima modificare Marți, 18 August 2020 18:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.