Trei spectacole în aer liber la Dramatic

Trei spectacole în aer liber la Dramatic
Scenă din "Romeo & Juliet - o parodie în trei episoade"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" îşi aşteaptă spectatorii la trei spectacole, programate a se desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni. Vineri, 18 septembrie, de la ora 20,00, se joacă "Marele Premiu", de Mimi Brănescu, în regia lui Radu Nichifor, cu o scenografie semnată de Daniel Divrician. Protagonişti sunt Petronela Buda şi Vlad Ajder.

Sâmbătă, 19 septembrie, de la aceeaşi oră, Oana Preda şi Răzvan Clopoţel vă aşteaptă să-i vedeţi în "Liselotte în mai", o  piesă de Zsolt Pozsgai. Regizorul Cătălin Vasiliu spune despre spectacol: „Cu siguranță vă veți amuza de tăvălugul de întâmplări ce o scutură pe protagonista noastră, dar va trebui să luați aminte la un aspect pe care autorul, cu delicatețe, ni l-a sugerat: viața trebuie trăită, dar și respectată până la ultima lacrimă a rizibilului”.

Duminică, 20 septembrie, este programată o comedie spumoasă, "Romeo & Juliet - o parodie în trei episoade", după piesa cu același titlu de William Shakespeare. În distribuție: Carmen Albu, Dan Căpățână, Aureliu Bâtcă, Svetlana Friptu, Cristian Gheorghe, Răzvan Clopoțel, Tamara Constantinescu, Gabriel Constantinescu, Adelin Ilie. Regia este semnată de Eugen Făt.

Citit 1801 ori Ultima modificare Joi, 17 Septembrie 2020 22:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.