Jazz și operetă, la Teatrul „Nae Leonard”

Jazz și operetă, la Teatrul „Nae Leonard”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Teatrul Național de Operă și Operetă "N. Leonard" Galați vă propune, pentru acest sfârșit de săptămână, un concert de jazz și o operetă.

Sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 18,00, Irina Popa și Cristina Vasopol susțin concertul "Smooth Jazz Café". Spectacolul de revistă va avea loc în sala teatrului și va dura o oră și 15 minute. Conducerea muzicală îi aparține lui Nicolae Mantu, care va interpreta și la clape. La chitară va interpreta Marian Proca, la chitată bass, Mugurel Bezman, iar la tobe, Emil Dragomir. Prețul întreg al unui bilet este de 32,4 lei, iar biletul redus costă 21,6 lei.

În a doua zi din weekend, tot de la ora 18,00, Teatrul "Nae Leonard" vă propune opereta în două acte "Silvia", de Emmerich Kálmán. Dirijor este Eugen Dan Drăgoi, iar regia este semnată de Cristian Mihăilescu. Distribuția aduce debutul pe scenă al Anei Băcanu, în rolul Silviei, care va interpreta alături de Valentin Vasopol (Edwin), Silvia-Alice Niță (Cecilia), Adelina Diaconu (Stazi), Adrian Mărginean (Boni), Teodor Niță (Feri), Dominic Cristea (Miska), Costel Donose (Prințul Leopold), Bogdan Baicu (arhiducele), Ovidiu Ghioc și Elvis Butunoi, ambii în rolul lăutarilor. Prețul întreg al unui bilet este de 32,4 lei, iar biletul redus costă 21,6 lei.

Citit 1826 ori Ultima modificare Joi, 05 Noiembrie 2020 22:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.