Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Teatrul de Animaţie "Ţăndărică" din Bucureşti continuă tradiţia de a difuza, gratis, pe pagina de Facebook a instituţiei, spectacole pentru mari şi mici. Astfel, astăzi, 16 aprilie de la ora 18,00, puteţi urmări o poveste clasică, "Alba ca Zăpada", un spectacol semnat de Cristian Pepino, regizor care a montat adevărate "bijuterii" de animaţie şi la Galaţi.
Sâmbătă, 17 aprilie, de la orele 10,00 şi 12,00, este programat spectacolul "Prinţesa şi broscoiul", în regia lui Decebal Marin, iar duminică, 18 aprilie, tot de la orele 10,00 şi 12,00, vă puteţi bucura de o altă poveste clasică, "Motanul Încălţat", în regia lui Cristian Pepino.

Citit 215 ori Ultima modificare Vineri, 16 Aprilie 2021 21:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro