Spectacol în aer liber, la Muzeul Eparhial

Spectacol în aer liber, la Muzeul Eparhial
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Teatrul Național de Operă și Operetă "N. Leonard" îi invită pe gălăţeni, duminică, 27 iunie, de la ora 19,00, la spectacolul "Drapelul - sfânt odor și Dunărea de dor", un concert-spectacol care va avea loc la Muzeul Istoriei, Culturii și Spiritualității Creștine de la Dunărea de Jos. Intrarea la acest eveniment va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Concertul-spectacol, dirijat de maestrul Eugen Dan Drăgoi, este închinat celor două zile importante: Ziua Națională a Drapelului și Ziua Internațională a Dunării, sărbătorite pe 26 iunie, respectiv, 29 iunie.

Soliștii vocali Adelina Diaconu, Silvia-Alice Niță, Florin Bobei, Valentin Vasopol, Sebastian Băncilă și Elvis Butunoi vor da viață unor pagini celebre din repertoriul românesc și universal, printre care și arii din operete de Emmerich Kálmán, Franz Lehár, Ciprian Porumbescu, Filaret Barbu sau Florin Comișel. Corul teatrului va completa programul serii cu câteva bijuterii muzicale de gen, sub îndrumarea dirijorului Daniel Nistor, iar baletul va avea intervenții coregrafice, pregătite de Gabriela Gegea.

Citit 2473 ori Ultima modificare Vineri, 25 Iunie 2021 22:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.