Cinci lansări de carte, la Salonul "Armonii de toamnă"
Foto: Marian Calestru

Cinci lansări de carte, la Salonul "Armonii de toamnă"
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Salonul Cultural "Armonii de toamnă" al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Galați și-a reluat activitatea joi, 24 iunie, după o pauză forțată impusă de pandemie, cu un bogat program de "Dialoguri literare". Au fost lansate, cu acest prilej, cinci cărți ale unor scriitori gălățeni, apărute în ultima perioadă.

Petru Todoran și-a lansat volumele "Furtună la Dunăre. Haiducii lui Neagu Papură" și "Cronicile Combinatului, vol. 3", ambele apărute la Editura InfoRapArt și prezentate de prof. Vasile Leonte. Valeriu Valegvi a lansat volumul de versuri "Nestinsele trăiri" (Ed. Detectiv literar), prezentat audienței de scriitorul și ziaristul Dan Plăeșu, iar Ghiță Nazare, care este și moderatorul Salonului, a lansat volumele "De la cerneala de boz la calculator" (roman autobiografic cu conotații social-politice, publicat la Ed. EIKON) și "Zăbava unor noi lecturi..." (Ed. Phoebus), prezentate de scriitorii Violeta Ionescu și Ion Manea.

Salonul s-a bucurat de participarea a peste 30 de persoane, în fața cărora au mai vorbit, printre alții, Ion Gh. Tofan, Nicolae Leonte și Vasile Manole. La salon s-a prezentat, de asemenea, și numărul 16 al revistei trimestriale "Armonii de toamnă".

Citit 2050 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iulie 2021 00:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.