"Frumoasa şi Bestia", o lecţie de devotament

"Frumoasa şi Bestia", o lecţie de devotament
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Duminică, 21 noiembrie, de la ora 10,30, la Teatrul "Gulliver" se va juca spectacolul "Frumoasa şi Bestia".
Spectacolul este o lecţie de devotament şi sacrificiu, pe care fiica cea mică îl face pentru tatăl său, Bernardo. Aceasta acceptă să se ducă la palatul Bestiei, pentru a-şi salva tatăl, care furase un trandafir din grădina monstrului cu chip de om şi trup de fiară, drept cadou pentru fiica sa. Ajunsă la palat, Frumoasa va reuşi să îndrăgească această arătare, care, dincolo de înfăţişarea sa grotească, ascundea un suflet cald şi sensibil. Şirul întâmplărilor desfăşurate la palatul fermecat ne conduc într-o ingenuă poveste de dragoste între cei doi. Bestia fusese de fapt un prinţ fermecat de o vrăjitoare, care dorea să se răzbune pentru că frumosul prinţ îi respinsese cererea în căsătorie.
"Frumoasa şi bestia" reprezintă o dragă reîntâlnire, după aproape zece ani, cu regizorul Cristian Pepino, cel mai apreciat şi reputat regizor al teatrului de animaţie din România. Întreaga poveste reuşeşte să cucerească vizual, decorul şi costumele pline de culoare şi rafinament fiind realizate de Remus Alexandru Gabor şi Raluca Aioniţoaie, în timp ce muzica originală îi aparţine compozitorului Dan Bălan. Păpuşile care conduc spectatorii în această minunată aventură prind viaţă mânuite de actorii Ramona Păuc, Ionuţ Negrişanu, Gina Geru, Elena Marin, Adina Ariton şi Eduard Şişu.

Citit 619 ori Ultima modificare Vineri, 19 Noiembrie 2021 01:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro