Fotografia ta, istoria Galațiului!

Fotografia ta, istoria Galațiului!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Până pe 12 decembrie, la sediul Bibliotecii Județene „V.A. Urechia”, în foaierul Sălilor de lectură de la etajul 1, Serviciul Referințe și Compartimentul Colecții Speciale organizează expoziția Fotografia ta, istoria Galațiului: donațiile lunii noiembrie, cu fotografii și alte tipuri de documente donate în cadrul proiectului de recuperare a memoriei fotografice a orașului Galați.

Inițiat luna trecută, cu ocazia Zilelor Bibliotecii, sub sloganul „Fotografia ta, istoria noastră! Amintirile tale, istoria Galațiului!”, proiectul promovează rolul Bibliotecii Județene „V.A. Urechia”, instituție subordonată Consiliului Județean, în procesul de recuperare și de conservare a memoriei locale și importanța donatorilor în recuperarea memoriei fotografice comunitare, după cum aflăm de la Florina Diaconeasa, şef Serviciu Relaţii cu publicul.

În vitrinele expoziției puteți descoperi atât donații primite în cadrul proiectului, cât și poveștile din spatele acestora, unele descoperite chiar de bibliotecari. Despre documentele și fotografiile donate, în format fizic sau digital, puteți afla atât parcurgând expoziția, cât și de pe paginile de facebook ale Bibliotecii, bvauReferinte și bvauCS.ro.

Citit 762 ori Ultima modificare Vineri, 03 Decembrie 2021 01:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.