Lauri şi premii, pentru Liceul de Artă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lauri şi premii, asta au primit elevii Liceului de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galaţi la ultimul concurs la care au participat. Tinerii şi profesorii lor au primit aprecierile juriului de specialitate la Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală şi Coregrafie „Emanuel Elenescu”, ediţia a XX-a, desfăşurată recent la Piatra Neamţ.

Dintre cei 13 concurenţi şi cele patru grupuri gălăţene, 8 s-au întors cu premiul I. Este vorba despre Alexandru Daniel Duda (clasa a XI-a) şi Daniel Ichim (a X-a), aşi în ceea ce priveşte cântatul la fagot, Sterian Cristea (a VI-a) şi Ionuţ Pădurariu (a VIII-a), pentru care trompeta nu mai are nicio taină, Cristian Bortos (a VIII-a), foarte priceput în cântatul la corn, Marius Cristea (a VII-a) şi Robert Radu (clasa a VIII-a), experţi la trombon, Vincenţiu Mantu (clasa a IX-a), pasionat de flaut.

Un duo de dans popular a reuşit să se claseze în finală, la grupa de vârstă 16-19 ani, iar grupul de dans popular format din 10 membri de 12-15 ani a câştigat chiar locul I pe podium.

Citit 2881 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.