La Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii se deschide un astro-magazin

La Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii se deschide un astro-magazin
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Începând de miercuri, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi se va deschide primul astro-magazin din zona de est a României, care va beneficia de un show-room generos în care vor fi expuse diferite instrumente astronomice pe care doritorii le vor putea achiziţiona”, ne anunţă responsabilul cu relaţiile publice din cadrul acestei instituţii, Florin Matei.

Observatorul Astronomic din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi, alături de Societatea Astrolife aduc în faţa publicului gălăţean, şi nu numai, telescoape, lunete, binocluri, microscoape, unele echipate cu GPS şi complet automatizate, lasere, lunete pentru păsări şi natură, atlase stelare, hărţi sau planetarii, diverse accesorii,  precum şi jucării cu astronauţi şi navete spaţiale, tricouri NASA simple sau fosforescente, produse promoţionale, jocuri educaţionale sau produse de decorare a camerei, originale de la NASA din USA, pentru toate bugetele.

„Vrem să aducem astronomia mai la îndemâna celor care iubesc acest domeniu fascinant al ştiinţei. Cei mici vor avea posibilitatea să aibă acasă o lunetă prin care vor privi cerul înstelat al nopţii. Vor fi puse la vânzare diverse produse specifice astronomiei, pentru toate vârstele. În acest fel dorim să atragem cât mai mulţi copii şi tineri către astronomie. Educaţia prin ştiinţă joacă un rol important la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi iar deschiderea Astro-Magazinului este o modalitate prin care realizăm acest lucru,” a declarat Camelia Burluc, managerul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi.

Prin adăugarea Showroom-ului şi a magazinului de telescoape şi produse legate de spaţiu şi univers, Galaţiul are în acest moment cel mai modern şi mai avansat Complex Astronomic din România, destinat publicului larg.

 

 

Citit 4489 ori Ultima modificare Luni, 28 Noiembrie 2011 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.