Programul Festivalului „Future Movie”: Diseara, "Happy Feet 2"

Programul Festivalului „Future Movie”: Diseara, "Happy Feet 2"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Festivalului de Film Digital şi al Efectelor Vizuale „Future Movie”, ediţia a treia, continuă, la Galaţi, până duminică, după următorul program: astăzi, la ora 15,00, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, filme de scurt metraj; la ora 18,00, tot la Dramatic, va fi prezentat documentarul „Radu Gabrea”, în regia lui Dan Doroftei, iar seara, de la ora 21,00, în aer liber, pe faleza superioară, (strada Prelungirea George Coşbuc, în zona Parcului Viva), filmul de desene animate „Happy Feet 2”, în regia lui George Miller. Proiecţia se va face pe un ecran de 7,5 metri pe 4, 5 metri, iar pe carosabil vor fi amplasate de către Centrul Cultural „Dunărea de Jos” 1.500 de scaune din plastic.

Festivalul continuă vineri, la 10,30, la Teatrul Dramatic, cu filme de scurt metraj, iar la ora 17,00, tot la Dramatic, cu un spectacol de poezie şi muzică „Te sărut - 15 zile nesfârşite în poemul de dragoste”, de Carmen Emanuela Popa, interpretat de George Ioan Hodor şi Lara Roxana Popa (din Galaţi). Seara, la ora 21,00, în aer liber, va fi proiectat, în zona Parcului Viva, „Oul de cuc”, în regia lui Ioan Cărmăzan. Intrarea la toate aceste evenimente este liberă.

Circulaţia rutieră, restricţionată

Potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Primăriei Municipiului, în fiecare seară, de miercuri până duminică, între orele 19,00 şi 23,00, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată pe strada Prelungirea George Coşbuc, între Bulevardul Marii Uniri (Faleza) şi strada Regiment 11 Siret. Ruta alternativă între Faleza superioară şi strada Brăilei va fi pe străzile Prelungirea George Coşbuc, până la sensul giratoriu, Ciprian Porumbescu, Morilor sau strada General Alexandru Cernat. Măsura este necesară pentru buna desfăşurare a Festivalului de Film “Future Movie”.

Citit 15106 ori Ultima modificare Miercuri, 01 August 2012 19:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.