20, 30, 40, 50, 60, 70 - Proiect cultural la Muzeul de Artă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Muzeul de Artă Vizuală din Galaţi îşi propune pentru următorii 10 ani să organizeze, în luna septembrie a fiecărui an, o expoziţie de anvergură care să reunească în acelaşi timp şase artişti plastici, fiecare cu câte 15-20 de lucrări. Condiţia principală de participare la acest gen de expoziţie este ca autorii să fi împlinit sau să împlinească în anul curent vârsta rotundă: 20, 30, 40, 50, 60, 70 de ani.

„De curând şi eu am împlinit 50 de ani. La acea dată am simţit nevoia să marchez momentul şi am organizat o expoziţie personală. Atunci a apărut şi această idee a organizării unei expoziţii de acest gen, prin care să ne putem sărbători plasticienii participanţi”, spune iniţiatorul proiectului - Gheorghe Miron.

În perioada următoare toţi cei interesaţi de acest proiect pot contacta organizatorii la adresa de email - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,  până la data de 31 iulie.

Având în vedere că odată cu momentul vernisajului se lansează şi catalogul expoziţiei şi afişul, vor trebui trimise către muzeu tot ce înseamnă materiale document ce privesc organizarea acestui eveniment.

Participantul este obligat sa doneze o lucrare, la alegere, Muzeului de Artă Vizuală Galaţi, aceasta intrând în fondul patrimonial.

Citit 816 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.