Vernisaj fără inel de logodnă: Poem de iubire în imagini

Vernisaj fără inel de logodnă: Poem de iubire în imagini
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cristi Munteanu, operator imagine la Antena 1 Galaţi-Brăila, şi-a deschis la Casa de Cultură a Sindicatelor expoziţia de fotografie „Despre dragoste şi pasiune”,  în care sunt prezentate 55 de fotografii alb-negru, înfăţişând-o pe Eliza. La vernisaj au vorbit cu căldură Angela Baciu - gazda evenimentului şi autorul fotografiilor, care a mărturisit că a ales dintr-un teanc de sute de fotografii ceea ce a considerat  că este reprezentativ şi merită a fi expus pe simeze.

Mesajul expoziţiei este acela că pasiunea pentru fotografie a celor doi protagonişti, Cristi şi Eliza, le-a dat şansa de a trăi o frumoasă poveste de iubire ce merită spusă… în imagini. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, anul trecut, el organizând un concurs având ca premiu o şedinţă foto. Eliza a câştigat nu doar acel concurs, ci şi inima cameramanului de la Antena 1 Galaţi-Brăila.

La vernisaj, colegii lui Cristi, dornici de senzaţional, se aşteptau să vadă un inel de logodnă, însă cei doi au decis că vor alege împreună momentul, precum şi maniera în care îşi vor face publice - sau nu - intenţiile de căsătorie. Expoziţia rămâne deschisă timp de o lună la Casa Sindicatelor şi este un frumos poem de iubire în imagini.

Citit 5191 ori Ultima modificare Luni, 29 Octombrie 2012 10:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.