„Photo Shooting Days”, astăzi şi mâine, la Hotel Viva Club

„Photo Shooting Days”, astăzi şi mâine, la Hotel Viva Club
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi şi mâine, la Hotel Viva Club, va avea loc evenimentul intitulat  „Photo Shooting Days”, care cuprinde cursuri de artă fotografică şi o prezentare de modă la final - un concept nou oferit de ActorStart şi Asociaţia Culturală L'Etoile.

Pentru prima dată la Galaţi, fotografi cu experienţă dar şi începători au posibilitatea să participe la workshop-uri foto. Un studio special creat pentru ei şi dotat atât cu aparatura necesară, cât şi cu modelul foto le va sta la dispoziţie timp de două zile. Tehnici de armonizare, fotografia portret şi fotografia eveniment sunt doar unele din titlurile workshop-urilor. Prezentarea de modă de la finalul cursurilor este un eveniment special creat pentru a testa abilităţile tehnice acumulate de cursanţi.  Publicul, manechinele, muzica şi coregrafia fac din acest eveniment un adevărat Fashion Show. 

Cei 15 cursanţi deja înscrişi, cei patru traineri, cele peste 25 de manechine ce vor prezenta colecţii semnate Mihai Albu, David Sava, Silvia Alexandra Steriopol, Mimi Chipăilă şi MyWay, echipele de hair-stilisti şi make-up fac din Photo Shooting Days evenimentul fotografic al anului.

„Eficienţa în promovarea valorilor culturale şi artistice româneşti a transformat Photo Shooting Days într-o adevărată necesitate în fiecare oraş, iar evenimentul organizat la finalul fiecărui curs de artă fotografică este un spectacol al scenei şi al sălii, unde, cu sprijinul celor care se alătura proiectului, omagiem şi premiem reprezentanţi ai artei, consacraţi sau în curs de consacrare", declară Daniel Faluvegi, Preşedintele Asociaţiei Culturale L'Etoile.

"De 12 ani, an de an, împreună cu un grup de jurnalişti şi fotografi  am căutat să surprindem şi să arătăm românilor frumuseţea Maltei, mergând pe urmele Cavalerilor Ioaniţi.  Photo Shooting Days este ocazia perfectă pentru a descoperi şi a atrage în echipa noastră şi  fotografi talentaţi din această parte a ţării, dornici de nou şi de aventură", afirmă Mark Neville Farrugia - General Manager - Malta Travel.

„Photo Shooting Days” începe astăzi, la ora 12.00, cu o conferinţă de presă la care vor vorbi: Vlad Bender (TVR), conf.dr. Ivan Mihail Vicenţiu, Gabriel Olteanu - fotograf, Mark Neville Farrugia şi Daniel Faluvegi, iar de la ora 16.00 se vor derula workshopurile.

 

Citit 22585 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Februarie 2013 14:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.