Teatru educaţional cu intrare gratuită / Spectacol despre "copiii migraţiei"

Teatru educaţional cu intrare gratuită / Spectacol despre "copiii migraţiei"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • „Familia Offline” este spectacolul de teatru educaţional, cu intrare gratuită, care se va desfăşura duminică, începând cu ora 18,00 la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”.

Spectacolul are în distribuţie nouă copii (Bianca Gheorghe, Denis Nadolu, Ionuț Roşca, Mario Şefan, Andreea Baraitan, Georgiana Moise, Anca Negoiţă, Roberta Parascan, Ana Maria Zaincovschi), care evoluează alături de actori profesionişti, Mihaela Rădescu şi Viorel Cojanu, în regia lui Radu Apostol, pe un text de Mihaela Michailov. Muzica originală este compusă de Bobo de la Fără Zahăr, iar scenografia poartă semnătura Mariei Mandea.

Spectacolul Familia Offline îşi propune să dezbată problematica migraţiei forţei de muncă, din perspectiva copiilor rămaşi în ţară, copii care se adaptează noilor roluri sociale ale familiei de graniţă: devin ei înşişi părinţi-copii care-şi cresc fraţii mai mici şi au grijă unii de alţii.

Înaintea reprezentaţiei, va avea loc o prezentare a metodelor de lucru (jocuri şi exerciţii de teatru educaţional), la care sunt aşteptaţi educatori, învăţători şi profesori, interesaţi să lucreze cu grupuri de copii, şi care vor să se familiarizeze cu modalităţile de abordare proprii unui proiect de teatru educaţional. Prezentarea se va desfăşura la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, în intervalul 15,00-16,00. În cadrul acestei prezentări, vor fi oferite participanţilor, gratuit, cele două cărţi ale proiectului „Spectacol de teatru educaţional” şi „Teatrul educaţional. Jocuri şi exerciţii teatrale”. „Copiii migraţiei - Turneu de teatru educaţional” este un proiect cultural finanţat de către AFCN – Administraţia Fondului Cultural Naţional şi iniţiat de către Asociaţia Culturală Replika, împreună cu Teatrul Foarte Mic.

Citit 1029 ori Ultima modificare Joi, 07 Noiembrie 2013 19:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.