Carte frumoasă, cinste cui te-a donat! „Podul de carte” a trecut iarăşi Prutul!

Carte frumoasă, cinste cui te-a donat! „Podul de carte” a trecut iarăşi Prutul!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Am aflat că, în scurtul turneu al Bibliotecii Judeţene „V. A. Urechia” Galaţi, de donaţie de cărţi, în Republica Moldova, managerul bibliotecii, prof. dr. Zanfir Ilie, a făcut joi, 18 iunie, o donaţie personală Bibliotecii pentru copii „Grigore Vieru” din Cahul (foto) reprezentată de directoarea instituţiei de cultură, Vera Curjos, dăruind totodată bibliotecii şi numere din „A(Antarea/ Axis Libri)”, revistă trimestrială de teorie, istorie şi critică literară editată de filiala S-E a Uniunii Scriitorilor din România şi de biblioteca gălăţeană.

După cum deja am informat pe cititorii noştri, în aceeaşi zi, biblioteca a făcut o donaţie de 250 de cărţi de beletristică Bibliotecii Publice Raionale „Andrei Ciurunga” (foto de mai jos), în care funcţionează o filială a instituţiei de cultură gălăţene, directoarei Rodica Dermenji.

De asemenea, 250 de volume au fost duse la fliala de la Giurgiuleşti a bibliotecii noastre, la Biblioteca Comunală Giurgiuleşti, precum şi la biblioteca Liceului „Mihail Sadoveanu” din comuna învecinată cu Galaţiul.

Din delegaţia de la „V. A. Urechia” au făcut parte directorul general Zanfir Ilie şi bibliotecarele Rocsana Irimia şi Ioana Chicu.

Citit 1036 ori Ultima modificare Duminică, 21 Iunie 2015 19:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.