Sfârşit de săptămână plin la Teatrul Muzical | Fuego, Trăistariu şi Alexandru Tomescu, la Galaţi

Sfârşit de săptămână plin la Teatrul Muzical | Fuego, Trăistariu şi Alexandru Tomescu, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Fuego va cânta iar la Galaţi, vineri, 16 decembrie, într-un spectacol intitulat "Zăpezile  de altădată". Ca să-şi mulţumească toţi fanii, Fuego va susţine două reprezentaţii, de la ora 17,00 şi de la ora 19,30.

Paul Ciprian Surugiu (n. 23 august 1976, Turda), cunoscut sub numele de scenă Fuego, este absolvent al Facultăţii de Teatru din cadrul Universităţii Ecologice, fiind o perioadă actor la Teatrul „Alexandru Davila” din Piteşti. În paralel cu aceste studii, în particular, Fuego a urmat cursuri de canto. A obţinut obţinut Trofeul de cristal la festivalul "Şlagărul de aur" de la Minsk. De asemenea, a luat şi premiul pentru cel mai bun album de colinde al anului - "Spre rai". S-a  impus în  lumea artistică prin câteva şlagăre care au devenit repere pentru oricine, unul dintre acestea fiind "Împodobeşte, mamă,  bradul!".

Mihai Trăistariu, alături de artiştii Liricului gălăţean

Sâmbătă, 17 decembrie, ora 18,00, sunteţi invitaţi la  un alt spectacol - "Bucurie de Crăciun", care-l va avea ca invitat special pe Mihai Trăistariu. Alături de el vor cânta artişti ai Liricului gălăţean: Mariana Berechet, Cristina Vasopol, Luminita Vologa, Ionuţ Negrişanu, Anton Mihail, dar şi baletul Teatrului Muzical "N. Leonard" (coregrafia: Gabriela Gegea), alături de orchestra Secţiei de Estradă (dirijor - Nicolae Mantu). Spectacolul va fi prezentat de Ionuţ Negrişanu.

Concert extraordinar cu Alexandru Tomescu

Renumitul violonist Alexandru Tomescu (foto) va susţine un concert extraordinar la Galaţi, la Teatrul Muzical "N. Leonard", pe 18 decembrie, de la ora 19,00.

Alexandru Tomescu este considerat cel mai important violonist român contemporan şi va susţine concertul la celebra vioara "Stradivarius - Elder - Voicu". Din program: Bach - Partita a III-a: Preludiu, Loure - Gavote en Rondeau, Giga; Baczewicz - Capriciul polonez; Enescu - Lăutarul; Kreisler - Recitativ şi Scherzo; Paganini - Capriciile 16 şi 24.

Evenimentul  se numeşte "Concertul  de Crăciun" şi este organizat de Casa de Cultură a Studenţilor, în parteneriat cu Liricul gălăţean şi cu sprijinul Universităţii "Dunărea de Jos". Este un eveniment de tradiţie care încheie anul cultural universitar.

Citit 2063 ori Ultima modificare Joi, 15 Decembrie 2016 23:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.