Poezie, muzică şi dans, cărţi şi o premiere, la Ethos Café

Poezie, muzică şi dans, cărţi şi o premiere, la Ethos Café
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O după-amiază de poezie şi muzica şi „un prilej bun de a ne revedea înaintea sărbătorilor de iarna” promite pentru vineri, 16 decembrie, de la ora 15,00, la Ethos Café – Casa Serfioti, de pe Domneasca, nr. 52, gala „Cele mai frumoase poezii de Crăciun”, organizată de filiala Iaşi a Uniunii Scriitorilor din România şi reprezentanţa sa locală, Societatea Scriitorilor „C. Negri” din Galaţi şi Cafeneaua Ethos Café.

Cu această ocazie, va fi decernat Premiul „Cartea anului”. Un recital al poeţilor va fi prezentat de îndrăgitul actor Vlad Vasiliu: astfel, cu lecturi poetice, în programul intitulat „Cele mai frumoase poezii de Crăciun”, vor fi prezenţi poeţi din Galaţi, Brăila, Tecuci, Focşani şi din alte locuri. Moderatorii întâlnirii vor fi poeţii Angela Baciu şi Sterian Vicol. 

Participanţii se vor putea bucura şi de un program de colinde, intitulat „În Seara de Crăciun”, invitaţi de la Studioul de Muzică şi Dans „Estrada Copiilor”, de pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. Dar şi de glasul şi chitara lui Săndel Spînu, într-un recital intitulat „Sărbători de Iarnă”.

Va exista un stand cu cărţi şi reviste. Tot vineri, cei prezenţi vor face propuneri pentru o agendă culturală a anului viitor.

Citit 1633 ori Ultima modificare Joi, 15 Decembrie 2016 18:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.