Începe stagiunea la Teatrul Gulliver

Începe stagiunea la Teatrul Gulliver
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Weekendul acesta, pe 2 septembrie, de la ora 11,00, în Parcul Rizer, copiii vor avea motive să se bucure. Teatrul "Gulliver" va juca spectacolul "Cei trei purceluşi", în regia lui Daniel Stanciu. Spectacolul este o adaptare scenică după autorul rus Serghei Mihailov, realizată de regizorul Daniel Stanciu. Ilustraţia muzicală îi aparţine lui Jou-Jou Drăgan, iar scenografia Danielei Drăgulescu. Cei mici sunt aşteptaţi în decorul vesel şi colorat al frumosului basm, pentru a se amuza şi pentru a urmări aventurile îndrăgitelor personaje.

Intrarea este liberă.

Spectacol de referinţă în deschiderea stagiunii

Peste zece zile, pe 10 septembrie, va începe şi stagiunea 2017-2018 a Teatrului de Păpuşi "Gulliver". Aceasta va fi deschisă cu spectacolul "Muck cel Mic", în regia lui Cristian Pepino, care va avea loc de la ora 10,30, în sala Teatrului Dramatic "Fani Tardini". 

Scenografia aparţine regretatei Cristina Pepino. În distribuţie: Elena Sterian, Marian Sterian, Eduard Şişu, Gina Geru, Mircea Vâjâianu şi Adina Niţă. 

Spectacolul a obţinut, în anul 2002, Marele Premiu în cadrul Festivalului Internaţional de Animaţie "Gulliver".

Anul trecut, stagiunea a fost deschisă de spectacolul "Cenuşăreasa", adaptat şi regizat de Ciprian Huţanu. Pe durata stagiunii, păpuşarii gălăţeni vor juca poveşti româneşti de succes, precum „Păcală”, „Sânziana şi Pepelea” sau „Capra cu trei iezi”, dar şi spectacole din literatura universală: „Albă ca Zăpada”, „Motanul Încălţat”, „Mica Sirenă”, "Scufiţa Roşie" sau „Tom Degeţel”. 

Repertoriul complet şi programul actualizat ale teatrului pot fi găsite pe pagina de facebook şi pe site-ul instituției. Spectacolele vor începe în fiecare duminică de la ora 10,30. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi. 

Reamintim că spectacolele Teatrului de Păpuşi "Gulliver" au loc în incinta Teatrului Dramatic "Fani Tardini", deoarece fosta clădire a teatrului a fost retrocedată proprietarilor, iar autorităţile n-au găsit încă soluţii pentru un nou sediu.

Citit 1045 ori Ultima modificare Vineri, 01 Septembrie 2017 15:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.