"Cei trei purceluşi", un weekend poznaş la Teatrul "Gulliver"

"Cei trei purceluşi", un weekend poznaş la Teatrul "Gulliver"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, 3 decembrie, de la ora 10,30, va avea loc spectacolul "Cei trei purceluşi", în regia lui Daniel Stanciu. Povestea se va juca în Sala Mare a Teatrului Dramatic "Fani Tardini". Într-o montare în care jocul marionetelor alternează cu cel al actorilor, după un scenariu inspirat din povestea lui Serghei Mihailov, protagoniştii trec prin multe peripeţii, ajungând în cele din urmă să învingă răul, reprezentat în poveste chiar de lup, un lup siberian.

"Decorurile imaginate de scenografa Daniela Dragulescu şi ilustraţia muzicală a lui Jou-Jou Dragan întregesc atmosfera de poveste în care vă invităm, cu drag, să vă alăturaţi personajelor noastre. Vă aşteptăm la Teatrul Gulliver, cu aceeaşi bucurie şi plăcere cu care am imaginat acest spectacol dedicat vouă, iubiţi spectatori", îi îmbie, pe mari şi  mici, directorul instituţiei, Eduard Şişu.

Biletele costă 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi şi pot fi cumpărate şi de pe site-ul Teatrului de Păpuşi "Gulliver".

Următorul spectacol care se va juca la Galaţi este "Crăiasa Zăpezilor", o încântătoare poveste clasică, îmbrăcată de Cristian şi Cristina Pepino în haine moderne. Spectacolul a obţinut, în anul 2007, Premiul pentru expresivitatea şi rafinamentul imaginii în arta animaţiei, în cadrul Festivalului Internaţional al teatrului de animaţie "Bucurii pentru copiii. Spectacole de colecţie", organizat de Teatrul "Ţăndărică" din Bucureşti. "Crăiasa zăpezii" va putea fi văzută de cei mici de pe 5 decembrie până pe 10 decembrie, de la ora 10,00, în Sala Mare a Teatrului Dramatic.

Citit 964 ori Ultima modificare Joi, 30 Noiembrie 2017 16:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.