Dezinformările marca Trump, eliminate

Dezinformările marca Trump, eliminate
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Facebook a închis joi (5 noiembrie 2020) - invocând conţinut înşelător - un grup care militează în favoarea preşedintelui american Donald Trump, intitulat "Opriţi furtul", şi care cere "întreruperea numărării" şi "oprirea furtului votului" de către democraţi, relatează France Presse şi dpa. Grupul "Stop the Steal" ajunsese la aproape 350.000 de membri joi după-amiază, înainte ca gigantul reţelelor sociale să intervină.

"Având în vedere măsurile excepţionale pe care le luăm în această perioadă de tensiuni, am retras grupul +Stop the Steal+, care organiza evenimente în lumea reală", a declarat un purtător de cuvânt al grupului californian. "Acest grup s-a format în jurul delegitimizării procesului electoral şi am văzut apeluri preocupante la violenţă din partea unor membri ai grupului", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Twitter a acoperit şi el aproape jumătate din postările lui Trump, gen "Nu mai număraţi!", "Opriţi frauda!", începând din noaptea de marţi a alegerilor cu o notificare asupra caracterului "înşelător" al comentariilor.

Citit 1316 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Noiembrie 2020 00:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.