Elon Musk acuză Twitter de fraudă cu conturi false

Elon Musk acuză Twitter de fraudă cu conturi false
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După ce a fost dat în judecată de Twitter pentru că și-a retras oferta de 44 de miliarde de dolari pentru achiziționarea companiei, Elon Musk a dat, la rândul său, în judecată Twitter pentru fraudă, acuzând compania că ar fi ascuns numărul mare de conturi false înregistrate pe platforma sa de social media.

În ultimul episod din saga Twitter vs. Musk, echipa de avocați a șefului Tesla susține că 10 la sută din utilizatorii activi de pe Twitter care văd reclame sunt conturi false, în condițiile în care rețeaua socială spune de mai mult timp că boții reprezintă mai puțin de 5 la sută din toate conturile înregistrate, iar Musk a oprit procesul de preluare a Twitter la mijlocul lunii iulie până când aceste date vor fi confirmate, scrie Engadget.

Musk, care folosește des Twitter, a lansat un proces agresiv de preluare a rețelei sociale în luna aprilie,după ce a devenit acționarul principal al companiei. Cu toate că Twitter a acceptat oferta sa inițială, la scurt timp, cele două părți nu s-au mai înțeles cu privire la numărul de conturi false de pe platformă, Musk acuzând faptul că Twitter nu i-a oferit destule informații pentru a putea verifica numărul de boți de pe site.

Citit 472 ori Ultima modificare Vineri, 05 August 2022 17:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.