Un bărbat a mușcat un câine

Un bărbat a mușcat un câine
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un bărbat de 29 de ani, care a fost implicat într-un scandal pe stradă într-o localitate din Germania, a fost arestat după ce a mușcat un câine polițist și l-a lovit pe ofițerul care-l însoțea, rănindu-l la mână.

Poliția a fost solicitată, la sfârșitul săptămânii trecute, să intervină într-un scandal izbucnit pe stradă între o femeie și doi bărbați, în localitatea Ginsheim-Gustavsburg din landul Hessa. Pentru că cei trei erau extrem de agresivi, la fața locului s-au deplasat mai multe patrule, inclusiv una cu câine polițist.

Cele trei persoane implicate în scandal, doi bărbați și o femeie de 35 de ani, au reacționat violent atunci când polițiștii au intervenit și s-au împotrivit reținerii. Potrivit swr.de, ofițerii au fost nevoiți să folosească „forța masivă și câinele” pentru a-l reține pe un bărbat de 29 de ani. În această împrejurare, câinele a fost mușcat de către agresor, iar polițistul care îl însoțea a fost lovit și rănit la o mână. Potrivit sursei citate, câinele nu a suferit răni vizibile în urma incidentului. Cei trei scandalagii au fost într-un final încătușați și duși la secția de poliție. Bărbatul de 29 de ani a fost arestat pentru ultraj.

 

Citit 1270 ori Ultima modificare Luni, 17 Octombrie 2022 17:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.