Mania Barbie prinde viață în lumea funerară din El Salvador

Mania Barbie prinde viață în lumea funerară din El Salvador
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Într-o mișcare neașteptată și unică în lumea serviciilor funerare, o firmă de pompe funebre din El Salvador a reușit să transforme mania pentru Barbie într-o modalitate de a fi fan și în viață, dar și după moarte.

Casa funerară din orașul Ahuachapán, situat în apropierea graniței cu Guatemala, a introdus în ofertă sicrie roz închis, decorate cu imagini ale celebrei păpuși și steluțe, creând astfel o nouă tendință în ceea ce privește serviciile funerare.

Proprietarul firmei, Isaac Villegas, a mărturisit că inițial a oferit opțiunea sicrielor roz înainte de premiera filmului ”Barbie” din iulie. Cu toate acestea, nebunia creată de acest eveniment în întreaga Americă Latină l-a determinat pe Villegas să ducă conceptul mai departe și să încorporeze imaginea păpușii Barbie în designul sicrielor. Astfel, familiile care au pierdut pe cineva drag pot să le ofere un omagiu într-un sicriu care reflectă pasiunea persoanei decedate pentru această emblematică păpușă.

De-a lungul anului trecut, această casă funerară a realizat o trecere de la modelele tradiționale de sicrie în culori monotone precum maro, negru, alb sau gri, către variantele viu colorate. Prima comandă pentru un sicriu roz a venit din partea unei familii care dorea să-și înmormânteze ruda într-un sicriu care să transmită bucurie și sărbătoare. De atunci, cererea pentru aceste sicrie inedite a crescut semnificativ. Isaac Villegas a explicat că, deși au fost vândute deja zece sicrie roz, acest lucru nu înseamnă că zece persoane au fost înmormântate în ele. În El Salvador, este obișnuit ca oamenii să cumpere pachete funerare preplătite pentru înmormântarea viitoare, ceea ce înseamnă că preferințele lor pentru sicriele Barbie pot să persiste și după moarte.

Citit 946 ori Ultima modificare Joi, 17 August 2023 03:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.