Prințesa de Wales, prima fotografie după operație

Prințesa de Wales, prima fotografie după operație
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Kate, prinţesa de Wales a Marii Britanii, a mulţumit publicului pentru susţinere, duminică, în primul său mesaj public de la operaţia abdominală suferită în ianuarie, însoţit de o fotografie în care apare alături de cei trei copii ai săi, transmite Reuters.

Fotografia, realizată de soţul ei, prinţul William, moştenitorul tronului britanic, o arată pe Kate, în vârstă de 42 de ani, zâmbind şi părând sănătoasă, înconjurată de prinţii George şi Louis şi de prinţesa Charlotte. "Vă mulţumesc pentru urările voastre călduroase şi pentru susţinerea continuă din ultimele două luni", a scris Kate într-un mesaj postat duminică pe X. "Vă doresc tuturor o Zi a Mamei fericită", a adăugat prinţesa în mesajul său. Ziua Mamei a fost sărbătorită duminică în Marea Britanie.

Kate a fost spitalizată timp de două săptămâni, în ianuarie, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală ca urmare a unei afecţiuni necanceroase, însă nespecificată. De atunci, ea nu a mai fost văzută în public, iar biroul ei, de la Palatul Kensington, a declarat că este puţin probabil să revină la îndatoririle oficiale mai devreme de Paşte, la sfârşitul acestei luni.

Citit 499 ori Ultima modificare Duminică, 10 Martie 2024 16:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.