Cadavrul unei femei, descoperit la domiciliul autorului atacului din Belgia

Cadavrul unei femei, descoperit la domiciliul autorului atacului din Belgia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cadavrul unei femei a fost descoperit de poliţie la domiciliul bărbatului care a ucis patru persoane deschizând focul asupra mulţimii, marţi, la Liege (sud-estul Belgiei), a anunţat miercuri presa belgiană.

Cadavrul a fost găsit în timpul percheziţiei efectuate la domiciliul lui Nordine Amrani, care cel mai probabil s-a sinucis, după ce a deschis focul asupra trecătorilor, marţi în jurul prânzului.

Acesta este o femeie în vârstă de 45 de ani, care lucra ca femeie de serviciu la vecina agresorului, potrivit grupului de presă regional SudPresse.

Marţi dimineaţa, în timp ce aceasta pleca de la serviciu, Amrani ar fi invitat-o la el sub pretextul să îi dea ceva de muncă. Ulterior, bărbatul ar fi agresat-o şi ar fi ucis-o, potrivit aceleiaşi surse.

Amrani, un locuitor din Liege în vârstă de 33 de ani, condamnat deja de mai multe ori, a ucis marţi doi adolescenţi, în vârstă de 15 şi, respectiv, 17 ani, şi o femeie în vârstă de 75 de ani. Un bebeluş de 17 luni a decedat marţi seara într-un spital din oraşul belgian.

Alte 125 de persoane au fost rănite, majoritatea din cauza cioburilor rezultate după spargerea geamurilor unor staţii de autobuz lovite de grenadele lansate de agresor.

Oraşul Liege va respecta un minut de reculegere miercuri la prânz în memoria victimelor acestui atac care a şocat întreaga ţară.

Citit 1912 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.