Cum ne distrăm de Ziua Marinei pe Faleza Dunării. Contract de 60.000 de lei

Cum ne distrăm de Ziua Marinei pe Faleza Dunării. Contract de 60.000 de lei
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Parade stradale cu pirați, sirene, nimfe, tritoni și Poseidon, jocuri și concursuri marinărești, un spectacol cu DJ, lasere, fum, jocuri bengale și fachiri, dar și ateliere de noduri marinărești, de toate acestea ar putea avea parte gălățenii de Ziua Marinei, pe Faleza Inferioară, în zona Elice. Pentru acest eveniment, Primăria a atribuit direct un contract de 60.000 de lei fără TVA firmei Autentic Events SRL.

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, Primăria municipiului Galați tocmai a atribuit, prin cumpărare directă, un contract pentru servicii de organizare a evenimentului "Ziua Marinei" - 15 august 2022. Distracția ar urma să aibă loc pe Faleza Inferioară, zona Elice, pe 15 august, intervalul 10,00 - 22,30.
"Obiectivul este desfășurarea unui eveniment prin care se sărbătoresc marinarii, oferind asistenței un adevărat regal scenic alcătuit din momente sobre, precum ceremonialul militar al întâmpinării oficialităților, arborarea pavilionului și a marelui pavoaz în acordurile Imnului Național, serviciu religios, paradă navală, defilarea Gărzii de Onoare, cât și momente pitorești specifice vieții și tradițiilor noastre marinărești, pentru a da farmec și culoare unei sărbători care este, deopotrivă, a marinei și a orașelor-porturi", se arată în caietul de sarcini al achiziției publice.
Primăria cere cel puțin 15 animatori cu experiență, costumaţi ca mascote și personaje mitice marinărești (pirați, sirene, nimfe, Poseidon, tritoni), parade stradale, concursuri marinărești și jocuri de grup. Nu vor lipsi concursurile specifice: întrecerea în sac, rupe-sfoara, concurs de echilibru, prinde rața, cavalerii de Malta, porcul la școndru, dar nici ateliere de creație noduri marinărești și lucrări de matelotaj.
Doi DJ cunoscuți vor oferi două ore de spectacol profesional cu lasere, fum, focuri bengale, light-dancers și show-uri cu foc/ fachiri. Primăria mai cere un MC cu experiență și servicii de scenotehnică și sonorizare pentru buna desfășurare a evenimentului.
Contractul atribuit are o valoare de 60.000 de lei - 12.161 de euro fără TVA, iar firma Autentic Events a mai organizat evenimente pentru municipalitatea gălățeană.

Citit 5311 ori Ultima modificare Marți, 02 August 2022 11:38

3 comentarii

 • postat de paloma
  Sâmbătă, 30 Iulie 2022 15:52
  5.13.215.***
  Nu se spune cat va lua soborul de preoti, nelipsiti de astfel de evenimente !!!

  Adevarata intrebare este, cati marinari activi mai sunt in Galati, oras cu traditie in acest domeniu ???!!! O meserie ca moare odata cu orasul !!!
  1
  6
  Raportează
 • postat de fraeru
  Sâmbătă, 30 Iulie 2022 08:28
  5.13.215.***
  Circ pe paine, la care, sigur clanu paslaru e abonat, ca in totdeauna….
  1
  14
  Raportează
 • postat de paloma
  Vineri, 29 Iulie 2022 22:52
  5.13.215.***
  "...de toate acestea ar putea avea parte gălățenii de Ziua Marinei, pe Faleza Inferioară, în zona Elice. " !!! Conditionalul optativ, spune totul !!! Cu 12.000 eu, poate niste tarabe si vreo doi clowni obositi !!!...
  5
  17
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.