Bani de la CJ pentru Clubul Sportiv United

Bani de la CJ pentru Clubul Sportiv United
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În ședința ordinară a Consiliului Județean (CJ) Galați de marți, 29 noiembrie, a fost votată hotărârea privind acordul de parteneriat dintre CJ și Clubul Sportiv United Galați, dedicat participării echipei de futsal la competiţia europeană Elite Round – UEFA Futsal Champions League 2022-2023.

Obiectivul general al acestui parteneriat este reprezentat de asigurarea resurselor financiare necesare participării la turneul UEFA Elite Round, organizat săptămâna trecută, în localitatea Pula, din Croația, respectiv, alocarea unei sume de 50.000 lei pentru campionii gălățeni. La rândul său, clubul United va promova CJ Galați la competițiile interne și internaționale la care participă și va furniza instituției materiale video de la aceleași întreceri de futsal.

Reamintim că, în perioada 23-26 noiembrie, clubul United a participat, într-o companie selectă, la competiția din Croația, unde, însă, a înregistrat trei insuccese: 2-6 cu Barcelona, 2-5 cu gazdele de la Pula și un sever 0-9 cu belgienii de la Anderlecht, câștigătorii surprinzători ai acestui patrulater, la golaveraj.

Citit 1018 ori Ultima modificare Joi, 01 Decembrie 2022 10:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.