Concurs maraton de cultură generală, la Galaţi

Concurs maraton de cultură generală, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Dacă n-aţi avut curaj să participaţi, săptămâna trecută, la Campionatul Naţional individual de cultură generală, aveţi ocazia, sâmbătă, 25 martie, să vă înscrieţi la Openul Galaţiului, pentru că este un concurs de perechi, astfel că puteţi da vina pe partener pentru o eventuală clasare mai modestă.

În registru serios, Openul Galaţiului, competiţie aflată anul acesta la cea de-a cincea ediţie, va aduce la start cei mai buni quizzeri din ţară, inclusiv mai mulţi campioni naţionali. Concursul va fi unul maraton şi va cuprinde 250 de întrebări, din domeniile consacrate (istorie, cultură, media, ştiinţă, lifestyle, divertisment, geografie şi sport). Autorul întrebărilor este Mihai Frunză, câştigătorul competiţiei individuale de la Galaţi de săptămâna trecută.

Openul Galaţiului va avea loc la Daily Pub (local aflat lângă Parcul "Eminescu", din centrul oraşului), cu începere de la ora 11.30. Înscrierile se pot face pe pagina de Facebook "Game of Trivia", la evenimentul "Openul Galațiului la cultură generală - ediția a V-a", până vineri, 24 martie, inclusiv.

Citit 1970 ori Ultima modificare Duminică, 20 August 2023 09:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.