Sakura de Galați, din nou în floare pe strada Războieni (FOTO)
Foto: Raluca Ichim, Elsa Stavro, Cristina Terze

Sakura de Galați, din nou în floare pe strada Războieni (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(30 voturi)

O altă primăvară, un alt moment potrivit pentru a fotografia splendida expoziție vie de pomi în floare de pe strada Războieni din Galați

Toată lumea le spune deja sakura de Galați, cu toate că ei nu sunt cireși, ci Prunus cerasifera, adică o varietate de corcoduș roșu. Indiferent cum i-ar chema științific, ei au fost plantați pentru frumusețea lor, mai ales primăvara, când atrag pe strada altfel foarte liniștită o mulțime de admiratori. Unii vin însoțiți de copii, alții să-și facă fotografii folosind pomii înfloriți drept cadru sau, pur și simplu, vin să-i fotografieze, pentru a le distribui apoi imaginea pe rețelele de socializare.

Citește și Sakura de Galaţi, pe strada Războieni. Destinaţie din oraş pentru iubitorii de flori

Un lucru e clar, și admiratul în fotografii e bun, dar nimic nu bate mirosul și senzația de a merge printre arborii înfloriți și, eventual, la o boare de vânt să ți se scuture de deasupra petale de flori. Încercați, în weekendul ce vine, fiindcă probabil va fi ultimul când îi veți mai prinde în toată splendoarea lor!

Citit 9458 ori Ultima modificare Vineri, 29 Martie 2024 11:10

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro