BILA ALBĂ/ BILA NEAGRĂ: Spiderman lipeşte gura şefilor subordonaţi

BILA ALBĂ/ BILA NEAGRĂ: Spiderman lipeşte gura şefilor subordonaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În mod clar, săptămâna trecută a fost săracă în fapte bune ale aleşilor sau ale autorităţilor locale, în schimb în măsura în care reînceperea lucrărilor pe Basarabiei este o veste bună este şi o bilă albă în contul municipalităţii.
Bilă neagră se acordă preşedintelui Consiliului Judeţului, Nicolae Bacalbaşa, care nu numai că nu a ţinut nicio conferinţă de presă de când şi-a început mandatul, dar acum îi obligă pe directorii instituţiilor din subordine să nu trimită vreun comunicat sau vreo informaţie fără avizul său. Toate informaţiile trebuie să fie verificate de către purtătorul de cuvânt al CJ, Florina Zaharia. Nici până acum lucrurile nu erau prea curate, chiar dacă neoficial, nimeni nu avea voie să vorbească fără aprobarea lui. Acum totul devine oficial. Nu numai că Bacalbaşa a dispus ca toate informaţiile care ies din instituţiile subordonate să fie vizate de către CJ, dar numai instituţia mamă va putea decide asupra entităţilor mass-media către care informaţiile vor fi comunicate.

Citit 12686 ori Ultima modificare Duminică, 07 Septembrie 2014 16:18

2 comentarii

 • postat de alba-neagra
  Luni, 08 Septembrie 2014 20:40
  5.13.205.***
  o bila neagra pentru vesnicul ziar "independent" vl. bine va face bacalbasa, asta meritati. la fel bine vi-ar face basescu daca v-ar baga in seama. asa cum bine v-ar face toti pe care i-ati porcait in timp dupa un singur criteriu. criteriul dupa cum vrea politica patronului. o bila alba pentru cei din ce in ce mai multi carora nu le mai place golania asta de idei pe considerente doar de politica patronului. sa fie clar ca e vorba de pnl cu multe devieri la momente, pe interese. puternic partid si asta in care fac toti revolutii, guverne in umbra si coalitii de care nu stie nici mina dreapta de stinga.
  5
  4
  Raportează
 • postat de mdeah
  Luni, 08 Septembrie 2014 12:55
  86.34.249.***
  propun să utilizăm termenul de Piața Marius Stan pentru superbul complex de la Ancora. Să țină minte și generațiile viitoare de ce arată ca după război zona
  1
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.