Donaţii pentru o familie aruncată de flăcări în stradă

Donaţii pentru o familie aruncată de flăcări în stradă
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pentru ca sărbătorile să fie mai bune şi pentru o familie greu încercată din Slobozia Conachi, mai mulţi gălăţeni au pus mână de la mână pentru a-i înzestra pe cei rămaşi pe drumuri şi fără de nici unele, după un incendiu. Activistul social gălăţean George Alin Radu, cunoscut pentru campaniile de colectare de hăinuţe pentru copii nevoiaşi, a pus de data aceasta bani şi a apelat şi la alţi gălăţeni generoşi. "Cei cinci copii mezini ai familiei vor avea parte de un frigider nou şi  de un tv smart, atunci când se vor muta în casă nouă, la început de an", aflăm de la inimosul gălăţean. Pentru ca totul să fie clar, ne-a trimis şi o fotocopie a facturii. "Bunurile vor ajunge la Primăria Slobozia Conachi, după care vor fi dăruite familiei", mai aflăm de la gălăţean.

Pe 22 decembrie, un incendiu pornea, probabil de la un scurtcircuit, în casa Elenei  Poiană (40 de ani) din Slobozia Conachi, mamă a cinci copii minori, despărţită de soţ. Familia greu încercată şi-a căutat adăpost deocamdată la Tuluceşti. Copiii au trecut printr-o mare cumpănă: în momentul izbucnirii incediului, cele trei fetiţe, cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani, şi cei doi băieţei, de 7 şi 9 ani, erau în faţa bradului, aşteptând cuminţi întoarcerea mamei lor de la cumpărături. Din fericire, fata cea mai mare s-a priceput să-şi salveze surorile şi fraţii!

Acum, oameni buni arată că nu suntem singuri! În Ajunul Crăciunului, pompierii gălăţeni au dăruit greu încercatei familii alimente, dulciuri şi un brad, în locul celui mistuit de flăcări.

Citit 9268 ori Ultima modificare Joi, 02 Ianuarie 2020 01:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.